L’Associació Industrial Olesa (ASINOL) va estar present al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya, organitzat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), que va tenir lloc el dijous 14 de setembre de 2023 al Saló de Cònsols de la Llotja de Mar de Barcelona. A l’acte van assistir Carme Pros, presidenta d’ASINOL i Xavier Llopart, secretari de l’associació.

L’esdeveniment de referència a Catalunya sobre les tendències i transformacions dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) va celebrar la segona edició aquest any, consolidant-se com un espai crucial per al debat i l’adquisició de coneixements en aquest àmbit. La trobada va reunir destacats representants tant del sector públic com de l’empresarial.

En aquesta ocasió, l’esdeveniment es va centrar a abordar tres qüestions fonamentals que afecten directament la comunitat empresarial i la planificació territorial a Catalunya. Com incrementem la col·laboració entre empreses com a motor de competitivitat; com avancem envers uns PAE veritablement sostenibles i com superem les barreres normatives i administratives existents en la planificació i la gestió urbanística.