L’Associació Industrial Olesa (ASINOL) ha presentat els projectes energètics impulsats des de l’associació dins de la sessió informativa organitzada per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i titulada “La transició energètica als polígons industrials d’Olesa de Montserrat”, iniciada amb la salutació institucional per l’alcalde d’Olesa Jordi Parent.

La sessió està orientada a empreses ubicades als polígons industrials d’Olesa i persones interessades en el projecte local de comunitats energètiques.

Mireia Moreno i Xavier Llopart, tresorera i secretari de l’entitat han presentat els projectes energètics impulsats des d’ASINOL. Projectes que prioritzen la sostenibilitat i l’eficiència energètica per impulsar el desenvolupament econòmic de la comunitat. Des de l’Associació es demana a les Empreses Olesanes que s’adhereixin a aquest projecte comú.

Per altra banda, Ferran Cerdeira, regidor d’Aigua i Energia i de Daniel González Castellví, consultor d’Aiguasol Consulting SCCL, han presentat l’estat del projecte sobre comunitats energètiques a Olesa impulsat des de l’Ajuntament.

Finalment, Manel Rivero, gerent d’Intiam Ruai S.L. ha presentat el servei de diagnosi i assessorament sobre estalvi de consums i costos energètics per a empreses d’Olesa.