El passat 19 de març del 2024 ASINOL va participar a les II Jornades Tècniques de Formació Professional, organitzades per l’ INS Daniel Blanxart i Pedrals i amb la col·laboració d’ASINOL (Associació Industrial Olesa) i la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya). La participació d’ASINOL, reflecteix el seu compromís amb el desenvolupament del talent i la formació a l’àmbit local.

L’esdeveniment va tenir lloc a l’Institut Blanxart d’Olesa de Montserrat, congregant estudiants i professionals del camp de la Formació i Orientació Laboral (FOL) i del cicle d’Administració. La jornada va oferir una plataforma inavaluable perquè els alumnes expandissin els seus coneixements i perspectives sobre el món empresarial i laboral.

Les sessions van abordar una varietat de temes fonamentals, des de la creació d’empreses fins a estratègies d’internacionalització, passant per la gestió de recursos humans. Aquesta trobada va proporcionar als participants una visió pràctica i actualitzada dels desafiaments i oportunitats que enfronten al mercat laboral actual.

Les empreses que formen part de l’associació i que van participar a les jornades tècniques van ser: Kao Corporation, DIREXIS TGO i Prefabricats de Catalunya.