Divendres passat, 27 d’octubre, l’ASINOL va celebrar l’assemblea general de socis. En el transcurs de la trobada, la presidenta Carme Pros va explicar als assistents els àmbits que l’entitat ha treballat enguany, els quals se centren en: l’impuls d’una comunitat energètica, el creixement de socis, l’organització d’actes i jornades per donar visibilitat a l’associació i fer de lobby davant les administracions públiques. En aquest sentit la junta directiva va informar que gràcies a les al·legacions presentades per l’ASINOL a la taxa de guals aprovada per l’ajuntament, s’ha assolit una rebaixa del 25% dels imports que volia aplicar l’administració local, rebaixa de la qual es beneficiaran totes les empreses dels polígons.

D’altra banda com a temes més destacats es va explicar als socis els passos a seguir per crear una comunitat energètica local i es va definir el grup d’empreses tractores del projecte: TGO, Okatent, Ner-Tor, Prefabricats Catalunya, Cobac, Hogava Consulting i Instalaciones Integrales de Hostelería (Euroline)

L’assemblea va aprovar per unanimitat tant els comptes del 2022 com l’estat dels mateixos fins a finals de setembre del 2023 i el pressupost del 2024. També va quedar aprovada per unanimitat la gestió de la junta directiva liderada per Carme Pros de TGO, Mireia Moreno d’Okatent i Xavier Llopart d’Hogava Consulting.