L’Associació Industrial Olesa de Montserrat (ASINOL) ha presentat al·legacions, a dia 17 d’abril, a la nova taxa de guals als polígons industrials proposada per l’Ajuntament d’Olesa. El passat 23 de febrer, l’Ajuntament va aprovar provisionalment l’establiment d’aquesta taxa, que actualment es troba en fase d’exposició pública.

La nova taxa es basa en el càlcul de la superfície de cada parcel·la i en la seva ubicació en relació als guals existents. ASINOL creu que l’import proposat per la nova taxa és massa elevat i, per això, ha decidit presentar al·legacions. L’associació està a l’espera de rebre un pressupost d’un advocat especialista en revisions d’ordenances fiscals per abordar el tema.

En aquest sentit, ASINOL ha convidat a totes les empreses afectades per aquesta nova taxa a coordinar-se per fer una acció conjunta. L’associació està compromesa a treballar per la millora de les condicions dels polígons industrials d’Olesa de Montserrat i per a la competitivitat de les empreses que hi desenvolupen l’activitat.

ASINOL està disposada a proporcionar als afectats el document complet amb la normativa de la nova taxa, si així ho sol·liciten.